søndag 20. mars 2011

White Sand Beach






Idag tok vi thuk-thuk i ca 15 min til White Sand Beach "Ao Thong Beach". Dette er flere kilometer med hvit sandstrand, og knallgønnt vann. Her kunne man leie solsenger, eller bare gå et lite stykke og finne seg en plass helt alene, nesten uten mennesker. Da tidevannet begynnte å trekke seg tilbake var det mange meter med landgrunn sandstrand, som var kjempe-fin å gå på. Dette er en smakebit på en paradis-strand, som man kan komme til uten å kjøre langt med speedbåt eller longtail-båt.

Vi leide solsenger, og gikk en lang tur nesten helt til den ene enden av stranden. Såg masse rare snegler, og krabber på vegen. Det var en kjempe-fin dag. Fikk en liten regnskur på slutten, men det var bare deilig. Ble hentet igjen til avtalt tidspunkt av den sammen thuk-thuk`en som kjørte oss dit.

Nå ikveld har det vært et skikkelig tordenvær rett over hotellet. Varte i et kvarters tid, etterfulgt av litt regn. Idag spiste vi lunsj så seint, så spørs om vi bare på ta med vårs noen nuggets på McDonalds å småspise på.




1 kommentar: