onsdag 23. mars 2011

Bare 1 dag igen....



Igår hadde vi knall-blå himmel igjen!!! Så da ble det soling og bassenget hele dagen. Men idag våknet vi til helt overskyet igjen. Kjempe-kjedlig! Men det er deilig tempratur når det er skya, så det er jo en fordel. Tok vårs en tur for å prøve vårs på mini-golfen igjen. Denne er bygd opp som en jungel, med tempel og fosser. Masse utfordringer ved å prøve å slå inn i krokkodille-munn og over vann. Bodde en liten pus der, som fulgte etter vårs og ville prøve å ta ballen.

Etterpå startet det å regne litt, men ikke så mye denne gangen. Men sola såg vi ikke noe til. Dem sier her nede at regntida begynner stadig tidligere. Og i år har det regnet mer enn noen gang. Merker det på tempraturen også, at det ikke er i nærheten så varmt som sist vi var her. På kvelden nå er det bare deilig å gå ute, sist holdt vi på å dø selv klokka elleve om kvelden.

I morra er det den siste dagen her. Blir igrunn litt godt også, har vært litt sur på været de siste dagene.. Sjekket busstida i morges, og den var jo helt forferdelig. Blir hentet på hotellet kl 5!!!!!!!!!!! om morran. Gosj... Flyet går kl 9 thailandsk tid, så har igrunn mer enn god tid da. Men..men..blir ikke mye søvn den natta da. Får håpe vi kanskje kan bli trøtte på flyet da. Lander på Gardermoen kl 15.25

Krysser fingrene for at det blir sol siste dagen!


1 kommentar: