mandag 21. mars 2011

Regn..regn...og regn!!


Idag våknet vi til helt overskyet himmel! Siden det såg dårlig ut med sol, tenkte vi å ta en thuk-thuk til Sommerfuglparken. På vegen startet det et forferdelig regnvær, og innen vi kom fram var veier og parken overfyllt av vann. Siden det ikke var noe tak i parken, så gjemte alle sommerfuglene seg og kom visst ikke fram før solen skinner igjen. Fikk gå inn i en liten del hvor det var masse ulike orkide-planter. Men det var ikke så mange av dem som hadde blomster på seg, så det var ikke så mye å se på akkurat.

Heldigvis ventet thuk-thuk`en på vårs, så vi kjørte videre til en jungel minigolf. Men denne stod fullstendig under vann etter regnværet, så da var det bare å dra hjem igjen. Sjåføren lurte på om vi skulle stoppe å se på politibåten, men siden vi hadde sett den sa vi nei. Men ett stopp der ble det alikevel. Det er noen som ikke skjønner et kvekk av engelsk..

På veien hjemigjen startet regnet igjen, og det har holdt på fra og til i hele dag. Første gangen vi ikke har opplevd et solgløtt i løpet av dagen. Så det var bare å finne en parasoll ved bassenget, og lese bok! Ikke så spennende dag, så håper det blir bedre i morgen.



1 kommentar:

  1. Veldig godt å høre at dere har det bra. Det hører litt slitsomt og varmt ut. Fint at dere reiser rundt og får oppleve litt av omgivelsene. Ser fra til nye reisebrev. Her hjemme striregner det, så ikke begynn å lengte hjem ennå. Mam.

    SvarSlett