søndag 13. mars 2011

HJÆÆÆÆLP!!!!!

Det er slanger på hotell-området!!!!!!!!!!! Da vi gikk for å spise frokost idag, stod det en mann forann vårs og pekte på bakken. Og der sneik det seg en slange over gangveien, og ble borte i buskene!! Ronny som blir vill bare av å se slanger på tv, hadde litt problemer med å komme seg til frokosten etter det. Og han har gått å sett etter slanger idag bare vi er ute å går. Snakket med guidene, og dem sa at de slangene som oppholder seg nede blant menneskene ikke er farlige. Det er visst flere turister som har sett slanger her på området.

Snakket med mannen som stod å pekte senere på dagen, og vi sier som han sa: "Glad vi ikke bor i bungalow nå!!!!!" Det er masse små og fine bungalower på området, med egne små bassenger. Men omgitt av masse palmer, og busker. Bor sikkert mange hyggelige dyr også rundt der da. Grøøøsssss!!!

Idag har vi hatt sol, og holdt på å dø av varme. Måtte avkjøle vårs i bassenget hele tiden. Var glad da det begynte å komme litt skyer. Men det føles ikke så varmt her denne gangen, som det var sist. Da var vi våte av svette selv klokka 23 om kvelden, mens nå går det helt greit å gå ute kl 18 uten å smelte bort. Har ikke klart å finne noen gradestokk ennå, så vet ikke akkurat hvor varmt det er. Det kom regn og torden kl 17 i ettermiddag, men det varte bare i 20 min.

2 kommentarer:

  1. Slanger ja. Har dere reiseforsikring? Neida, bare erter. Lett å gjøre det når jeg sitter her i kulda, hvor det garantert ikke finnes så mye som en slagebaby... Vi fikk i hvert fall høre at en lang, tynn, grønn slange var svært vanlig og giftig, i hvert fall på Phuket. Den kan bli opptil 2meter. Vi så ingen slanger i byområdene, men vi så mørkerøde tusenbein flere ganger. Som regel etter at det ble mørkt, i steingangene på hotellområdet, ofte nær lysstolper. Mulig at de liker lys, eller om det kanskje var pga lyset at vi så dem? Tusenbeinen er ca 15 cm lang, beina sitter i klaser under kroppen og den ruller seg sammen når den blir redd. Dere ser dem sikkert hvis dere er oppmerksom på dem. Ikke ta på den, for den er kjempegiftig. Da er det strake veien til doktoren... Men de er kjempetøffe! Og de spretter ikke fram slik som slanger, så da blir vi jo liksom mer modige overfor dem. Lykke til i jakten! Dere må lyse på den med mobilen, så dere ser alle beina! Elisabeth

    SvarSlett
  2. Heldigvis ikke sett mere slanger! Men lurer på om vi kanskje har sett et tusenbein. Har ikke tenkt å ta på noe som helst..usj..ekkle dyr..

    SvarSlett