søndag 6. mars 2011

Khao Lak!

Da nærmer det seg for en tur til Thailand igjen. Denne gangen drar vi til Phang Nga-provinsen og Khao Lak. Hotellet vårt Blue Village Khao Lak Seaview ligger på Nang Thong Beach.

Khao Lak er utgangspunkt for de fleste dykkere, da de mest kjente øyene for dykkig i Thailand ligger kort vei herifra. Vi har planer om å besøke et par av dem. Tror nok ingen av oss skal dykke, men litt snorkling og besøk på de finne strendene har vi tenkt å få med oss. Ronny er ikke så glad i å bade fra båtene, så vi må finne noen utflukter vi kan snorkle fra land. Har fått kjøpt meg et vanntett kamera, som tar bilder under vann også. Så da må jeg jo prøve meg på noen fiskebilder..

Etter å ha sjekket værvarselet, ser det ut som et skal bli regn hver dag igjen. Men etter erfaringen sist, så håper vi at vi er like heldige denne gangen. Da var det jo også meldt regn, men vi hadde sol. Uansett er det ikke så ille med en regnskur av og til der nede.

Må snart tenke på å pakke. Denne gangen skal vi prøve å pakke svært lite, var ikke masse klær vi trengte å ha med sist. Gruer oss til flyturen igjen, selv om et gikk veldig greit sist. Det er jo fryktelig mange timer. Denne gangen har vi hvert vårt tv i stolryggen forann, og kan velge mellom filmer,tv-programmer og spill. Så da har vi kanskje noe å finne på underveis.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar