fredag 27. mars 2009

Phi- Phi -øyene


Idag har vi vært på utflukt til Phi - Phi-øyene. Vi kjørte ut i speed-båt i 45 minutter, og gikk iland på den ene av øyene som er befolket. Her hadde vi litt tid for oss selv til å se oss rundt, bade eller shoppe. Her spiste vi også lunsj, som smakte utrolig godt. De setter fram masse brett med div Thailandsk mat, og det er mer enn nok til alle. Etter lunsj kunne de som ville bli med guiden til utsiktspunktet. Det var en HOT HOT HOT opplevelse. Det var for det første drepende varmt i sola..40 grader minst. Og for det andre var det 342 trappetrinn som gikk rett opp, og da var vi bare halvveis!!!! Ikke noe bedre med en guide som går der 3 ganger i uka heller..for han holdt et ekstremt tempo. Trudde jeg sku daue..det var døds-slitsomt. Svetten bare rant!! Vi drakk en liter vann hver, og turen tok bare 10-15 minutter. Angra ille mye på veien, men en utrolig utsikt når vi kom opp!! Men gjør det nok ALDRI igjen hvis jeg kommer hit igjen.
Så gikk turen til Monkey Island. Her bor det bare apekatter på hele oya. Og de blei veldig glad for å få litt mat av oss. Deretter gikk turen inn i bukter og viker for å se på den utrolig flotte naturen. Før vi tok et stopp i en bukt, hvor vi snorklet ut fra båten. Masse fisker som svømte rundt en hele tiden. Morsomt!!! På turen hjem kjørte vi innom Maya Island, hvor deler av filmen The Beach ble spillt inn. En utrolig flott dag med mange fine opplevelser. Vi var så heldige å få plass forann i båten også, så vi fikk sett veldig mye. De andre satt inni båten, men de hadde jo skygge såklart. Men vi klarte oss bra ser det ut til, ingen som har blitt noe mer solbrente... På turen hjem kjørte vi på HAI!!!!!!

3 kommentarer:

  1. Høres veldig deilig ut, selv om den trappeturen ikke hadde vært noe for meg. Dere kommer nok til å kjenne det i låra i morgen. Her snør det, har snødd i hele dag og det er meldt 35 cm. Så vinteren er ikke over ennå her. Natt til søndag stiller vi klokka 1 time fram.

    SvarSlett
  2. Skikkelig fine bilder! Ja, trappeturen høres 10 ganger værre enn å gå opp til kuppelen i Peterskirken... Der angret jeg meg halvveis, men det gikk jo ikke an å snu i en trang vindeltrapp med mange andre bak...

    SvarSlett
  3. Nå har Sigmund og Vebjørn sett på alle bildene. De likte best apekattene med de lange halene. Vi har spist pizza og godteri. Nå skal Vebjørn legge seg. Snart Sigmund også. Tror pusen har løpetid, for hun ligger og vrir seg og murrer foran Mikkel-valpen. Man får tage hva man haver...

    SvarSlett