søndag 22. mars 2009

DAG 1

Thuk-Thuk
Denne lille fyren er en parasollholder..


Idag var vi så trøtte etter flyreisen at vi forsov oss til frokosten. Men desto bedre var det at vi våknet til sol og blå himmel. Selv om varmeldingen meldte regn, hadde vi en strålende dag. Litt solbrent har jeg blitt, så må vel fram med aloe-vera etterpå. Hadde planer om a dra inn til Patong og shoppe, men tilbrakte dagen på hotellet isteden.

Sola steiker ganske bra, så bassenget var godt å ha. Skyggen viste 31 grader. Tok taxi inn til Patong seint på ettermiddag, og har akkurat kommet hjem nå. Der var det ganske støyende og masse mennesker. Ronny fikk bestillt seg en dress hos skredder. Vi skal tilbake å prøve om et par dager. Det var godt å komme tilbake til det roligere Bangtao da. Vi tok en Thuk -Thuk hjem igjen, med livet som innsats-men fryktelig morsomt!

Imorra har vi bestillt vår første utflukt. som går til Phang Nga eller noe sånt. Husker ikke helt hva det er vi skal kikke på, men det blir sikkert spennende. Det skal visst være den mest populære turen her nede.

Lurer på om jeg skal ta et kvelds-bad nå. Guiden sa at vi som bodde med direkte utgang, kunne bade hele døgnet - ellers stenger det store bassenget kl 19. Morsomt!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar