lørdag 21. mars 2009

ENDELIG FRAMME:)

Da var vi endelig framme i Thailand, og på Bangtao Beach. Flyreisen var mildt sagt LANG! Vi hadde minst 1 tonn med blader og bøker. Men såg stort sett bare på filmene som ble vist. Mamma Mia kan anbefales!! Veldig fornøyd med seteplasseringen også. Og det var større beinplass en vi hadde fryktet.Positivt!

Hotellet er kjempefint! Vi har gått en lang tur på stranden, og det er ganske anderledes enn syden. Utenfor hotellområdene ser vi fattigdommen ganske tydelig. De fleste bor i skur, og vi kjørte forbi flere slumområder som var gjerdet inn på veg fra flyplassen. Men ellers et veldig koselig området vi ligger i. Stille og rolig, selv om det er masse hoteller rundt oss.

Det viktigste... VI FIKK DIREKTE BASSENGUTGANG og dermed leilighet ut mot bassengområdet. TAKK GODE GUD!!!!! Det er jo helt utrolig!!! På baksida er det orntli stusselig..noen ser rett i en betongvegg. Sikkert morsomt! Så vi har vært veldig heldige. Rommet er kjempe-stort, og vi har fått to dobbeltsenger!!!!! Like greit, for den ene var stein-hard.. haha..

Vi hadde regn da vi kom til hotellet. Men det var alikevel steikende varmt! Brillene dogga da jeg gikk av bussen! Vi bada i øsende regn..og gikk en tur pa stranda. Kjente det svidde i fjeset da regnet slutta, og det var svakt skydekke. Kan skjønne at de fleste liker det best når det er overskya nå.

Nå har vi sovi noen timer, etter å ha vært våkne i et døgn (ingen av oss sov på flyet) Så vi har ikke rekkt så mye enna. Men av det vi har sett til nå angrer vi ikke et sekund på den lange flyturen. VI HAR DET DEILIG!!!!!!!!!!

1 kommentar:

  1. Veldig moro å høre hvordan dere har det. Fortsett å holde oss oppdatert. GOD FERIE!!!!

    SvarSlett