søndag 8. mars 2009

Og turen går til.......
















THAILAND!!!!!!!!!!!

Vi bestemte oss i høst for å droppe den årlige ¨syden¨-turen , og spare pengene til en litt mer spennende feriereise. Etter mye studering av brosjyrer fallt valget på Phuket. Vi fant vår plass på Bang Tao Beach. Et stille og rolig område, men alikevel i overkommelig avstand til det mer støyende Patong og Phuket Town.

Hotellet Dalar Resort er utgangspunktet for avslapping,bading,soling,sightseeng og ikke minst shopping. Tross alt et familiehotell, men vi satser dermed på at det blir stille kvelder..hehe..
Studering av nettsider fra alle verdenshjørner har ikke gjort reisen mindre spennende. Utrolig hvor mye informasjon man kan finne over nettet. Det mest spennende har jo vært om hotellet i det hele tatt blir ferdig til avreise... (angst!)..men etter å ha lest de siste reisedagbøkene har vi pustet lettet ut.

Listen har blitt lang over plasser vi har bestemt oss for å besøke. Ska lure på om ikke 14 dager kan bli for kort tid?? Ronny har store planer om å få sydd seg en dress (...når han nå har tenkt å bruke den...) Og jeg er klar for å se APEKATTER !!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar