søndag 22. september 2013

Rock in Rio

Igår var vi på stranden igjen for andre gang. Har ikke vært mye tid til sol og bading. Sola starter å gå ned litt etter klokka fem, så dagen er ikke så lang. Mye folk på stranda, siden det er helg. Og det er her lokalbefolkningen møtes for å slå av en prat. Strandpromenaden blir brukt for sykling og jogging hele dagen og kvelden.

Her er det visst alltid høye bølger, så konstant rødt flagg. Sirkulerer helikopter hele dagen, for å se etter folk som blir tatt av de sterke strømmene. Vi holder oss nærme land, og ikke no problem å bli våt, for plutselig kommer en bølge som er større en de andre og skyller over deg. Så det er risiko-sport å ligge nær vannkanten, for plutselig går vannet lenger inn på standen, og håndkle og bagger flyter i vann.


Så var det på tide å komme seg til Cidade de Rock og Rock in Rio. Satt fast i kø igjen, så det tok vårs 1 time ekstra å komme oss til bussterminalen. Det er en helt vanvittig trafikk her, og dem kjøre som dem skulle ha stjælt både bil og bensin. Og villt nok er bussane værst!

Da vi endelig kom oss fram var det et hav av mennesker. Mye mere enn forrige dagen vi var der. Men utrolig nok går køene kjappt unna. Men innenfor var det til å bli helt svimmel av å se så mye mennesker. Folk sitter og ligger overalt. Når dem spiller på hovedscena er det mulig å komme seg fram i Rock Street, så da fikk vi kjøpt oss litt mat og drikke, uten å stå i kø. Måtte ta bilde av de fancy mobile øl-selgerne, med tappekran og tanken på ryggen. Går rundt og selger øl og vann overalt.

Bruce Springsteen var siste konsert, så vi drog etter at han hadde spillt en time, litt redde for at det var vansklig å komme hjem. Et tog av mennesker hadde tenkt det samme, men utrolig nok gikk vi rett inn på bussen. Fantastisk system, og vanvittig mange busser!!! På buss-terminalen var det laget egen taxi-fil med vakter som veiva inn taxier. Så vi kom rett inn i en taxi, og var tilbake hotellet før Springsteen var ferdig å spille!!!! Såg de siste sangene på tv.







Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar