mandag 22. november 2010

Turen går til RIGA :)




Jeg og Silje setter straks snutene mot Riga, og JULESHOPPING :) Turen ble bestillt i august, og planleggingen er igang. Julemarkedet skal åpne den helgen vi er der (tror vi..), og satser på vi har hellet med oss.
Tyskerne startet tradisjonen med juletre til jul, med det var i Riga det får første gang ble hengt pynt på treet. Dette skjedde i 1510, så i år det 500-års jubileum, og vi satser på at treet er ekstra fint i år :)

Vi har bestillt rom på et lite hotell midt i gamlebyen. Får håpe vi kommer til den delen som er pusset opp :) Det er de mest spesielle rommene, og er visst litt større. Men vi overlever vel uansett.

Selv om vi skal på shopping, må vi jo selvfølgelig utforske byen. Har funnet fram til alt vi må få med oss, og plottet den inn på kartet. Riga sine severdigheter er konsentrert i gamlebyen, så det gjelder å ha gode sko, for her skal det traskes!! Men veldig greit å slippe å styre med buss og taxi.
Det er visst vanligvis ikke så kaldt i Riga, men nå er det jo meldt opp til -14 grader. Lite typisk!! Satser på at yr er like ustabil som det pleier..
Da får Silje få passet på plass, også må vi tenke på hva i huleste vi trenger av klær :s

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar