søndag 6. juni 2010

DANMARK-LALANDIA

Da er vi på plass i Hyldestien 79 på Lalandia!! Tok Superspeed fra Larvik kl 8 idag morges. Veldig god plass ombord, så tydeligvis ikke så mange som har startet ferie ennå. Det var en kjempe-fin båt, og stor tax-free butikk. Båtturen tok 3t og 45 min. Kjørte motorveien direkte til Billund. Kjøreturen tok litt over 3 timer med et lite stopp.
Lalandia ligger rett vedsiden av Legoland. Vi fikk typisk nok hytte som var lengst ifra senteret. Kjempe-stort hytteområdet. Har kjøpt parkeringskort til 100kr, så vi har fri parkering rett utenfor senteret hele uka, ellers koster det 50 kr dagen. Går et lite tøffetog gratis fra hytteområdet til senteret nesten hele dagen.

Men det var store og fine hytter.Vi har den minste hytta, men den er ganske stor alikevel. Her er det stort oppholdsrom med kjøkken, bad og to soverom. Var en rask tur inne på Lalandia for å kjøpe litt mat. Alt er innendørs, men det er bygget opp så man får følelesen av at man går ute.

Nå har vi slappet av i hytta noen timer. Ganske slitne etter at vi stod opp kl 5 idag tidlig. Ronny lurer litt på å kjøre en liten tur, så vi får se hva vi finner på. Imorgen har vi tenkt oss inn i Legoland. Det er meldt litt regn fra morran, men ganske bra på tirsdag. Vi har forhåndsbestillt 2-dagersbilletter, som låg klare i hytta da vi kom. Fikk leid trådløst internett til 130 kr for en uke, så får vi se om vi gidder å oppdatere siden her om hva vi finner på.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar