onsdag 1. april 2009

Shopping

På tirsdag var det den store shoppingdagen. Drog først inn til Phuket Town, og til de to store shopping-senterene som ligger der. Vi hadde egen taxi-sjåfør, som ventet på oss til vi var ferdige og kjørte oss til neste. Kjekkt opplegg!! Vi betaler det samme uansett om det er tur/retur, eller om han må vente 1 time eller 11 timer. Fikk brukt opp litt penger der. Her var det bare merke-butikker, så prisene var ikke så veldig rimelige. Men det låg uansett 100-200 kr under norske butikker. Drog tilbake til hotellet for å bade litt, og spise mat.

På kvelden drog vi inn til Patong, og jeg prøvde klærne mine hos skredderen og hentet brillene mine. Veldig fornøyd med begge deler. Det skal bli levert til hotellet ikveld, så da er det spennende å se om det kommer. Var samtidig på en liten handlerunde i Patong også. Der er det stort sett bare kopi-varer. Men til gjengjeld veldig billig!! Iallefall hvis en er god på å prute.. Og det er jo IKKE vi!!! Men fikk 3 t-skjorter til Ronny og 2 kjoler for 200 kr. Men kunne nok fått det enda billigere, men det er jo billig uansett. Orka ikke shoppe så lenge her, for det hyler og drar i deg hele tiden. Et mareritt egentlig!!! Men det ble noen shortser til Ronny og bikinier til meg i tillegg. Og da var i igrunn fornøyd. Var på shopping-senteret i Patong etterpå, og kjopte cd-plater til 50 kr (og de var ekte!). Spiste mat i Patong, for taxi-sjaføren kom og hentet oss igjen kl 22

Idag har vi vært på hotellet hele dagen, og slappet av. Det kom en skikkelig regnskur på ettermiddagen, som varte 1 time nesten. Det fossa skikkelig ned, og blåste noe enormt. Så det er tydelig at regntida har begynt. Men etterpå var det sol, og alle var ute på solsengene igjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar